Mit portfolio er opdateret med dronebilleder.
Dronen er et fantastisk værktøj til at tage spændende og anderledes billeder. Det kræver selvfølgelig en del tilvænning at tage billeder med en drone frem for et kamera. Først skal man lære at flyve med dronen, her kan jeg anbefale en dronen i den billige ende, tag et kig hos Droneland.dk og spørg deres kundeservice til råds. Hvis du vil springe direkte ud i en god drone med et ordentligt kamera, så skal du gå efter en Autel Evo Nano+ her får du en drone under 250 gram, som gør at der er mere lempelige regler for flyvning (husk dog at du skal have et dronekompetencebevis).
Dronefotografering indeholder mange elementer fra traditionel fotografering, så som komposition, belysning, valg af lukkertid, blændeåbning og ISO, og så indeholder dronefotografering alt det spændende som du ikke ser når du står på jorden. Du har virkelig muligheden for at skabe nogle flotte billeder, som giver en god “wow-effekt”.
Tag et kig på mine flotte dronebilleder og smid gerne en kommentar herunder.

4 replies
  1. Dennis Jørgensen
    Dennis Jørgensen siger:

    Flotte billeder og jeg kan anbefale Kenneth til enhver der søger at få løst både fotografiske opgaver såvel som Youtube videoer på professionel vis.

    Tak for det gode samarbejde!

    Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *