Hvordan det hele startede

Interessen for fotografering har altid været der. Så langt jeg kan huske tilbage, helt fra barndommen, når vi tog på familieferie sydpå om sommeren har interessen for kameraet og fotograferingen været der. Dengang var det mine forældres kompaktkamera som jeg lånte, det blev senere skiftet ud med mit eget kompaktkamera. Det var dengang med film i kameraet, fast brændvidde og man skulle vente op til 14 dage på at se resultatet. Senere fik jeg et spejlreflekskamera da jeg gik ud af gymnasiet. I lang tid var mit fokus reportage-fotografering, at fange øjeblikkene så jeg havde minderne for evigt. Kameraet var med på hver en ferie, studietur, bryllup, fødselsdage og fester, selv på dykkerture og når jeg surfede.

I løbet af årene har jeg som fotograf udviklet mig, både med efteruddannelse i form af workshops og kurser, men også med erfaring. Kun ved at eksperimentere og være nysgerrig finder man sin egen stil som fotograf.  En af mine store passioner indenfor fotografering er blevet landskabsfotografering, som jeg for alvor startede med i 2017. Mange af mine billeder kan købes her: https://www.saal-digital.net/share/KH3L6cb/ hvor du kan vælge mellem forskellige standardstørrelser. Hvis du ønsker andre størrelser fx. store print, så kontakt mig direkte.

Virksomheden: Fotograf Kenneth Rasmussen

I 2018 startede jeg mit eget firma, men fokus på konfirmationer og bryllupper, samt portrætter. Der gik dog ikke lang tid før jeg udvidede med sportsfotografering og erhvervsfotografering, herunder også fotografering og videooptagelse med drone.

Som fotograf er jeg nok lidt af en perfektionist, det er fordi jeg brænder for at levere det bedste resultat til mine kunder. Det er vigtigt for mig at mine billeder bringer begivenhederne til live igen i erindringen, således at minderne varer evigt. At blive fotograferet skal være en dejlig oplevelse, derfor er det vigtigt at vi har god tid til portrætbillederne, så vi sammen skaber det bedste resultat. Når jeg fotograferer til konfirmationer, bryllupper og andre events så går det tit rigtigt hurtigt, her sørger jeg for at fange de vigtige øjeblikke, samtidig med at jeg er så diskret som muligt.

Hvor jeg fotograferer

Jeg har boet i Greve siden 2004, og der er også her jeg har mit firma. Med Greve som min base kører jeg ud til opgaver på hele Sjælland. Jeg udfører største delen af mine konfirmations- og bryllupsfotograferinger i Greve og omegn, og har efterhånden besøgt mange kirker på Sydkysten i denne anledning. Det er også i nærområdet jeg finder inspiration til mine landskabsbilleder, og benytter gerne de samme lokationer til portrætter.

Hvad siger kunderne?

Tak for en rigtig god oplevelse i går, du var virkelig professionel! Jeg havde ikke regner med at det var gået så nemt med at tage billederne, da jeg ikke er god til at blive fotograferet og ingen tålmodighed har, men du gjorde det hele meget nemmere

Der er fotografer – og så er der (nogle ganske få) fantastisk dygtige fotografer. Vores oplevelser med fotograf Kenneth Rasmussen er et godt eksempel på, at det giver god mening, at få den helt rigtige fotograf til at forevige livets store øjeblikke. Da yngste søn blev student i sommer, tog Kenneth nogle fantastiske billeder – bl.a. da vi i ca. 15 hektiske og sjove minutter fik besøg af en masse festglade unge mennesker under studenterkørslen. Enhver der har oplevet den slags begivenheder ved, at de magiske øjeblikke lynhurtigt forbi igen, så det handler om at kunne fange dem når de opstår – og jeg tvivler alvorligt på, at ret mange andre fotografer kunne komme bare i nærheden af de helt fantastiske billeder Kenneth leverede til os og så er det endda ikke første gang. Jeg aner ikke hvordan han gør det, men hvis du ikke bare vil have en stak mere eller mindre ligegyldige billeder fra dit næste event (det er der mange der kan levere) – men derimod nogle helt i særklasse fabelagtige billeder der fanger menneskene, stemningerne og mindet inden det er forbi, så er han en sand mester og den helt rigtige at sætte på opgaven. Derfor skal Kenneth Rasmussen have de bedste og varmeste anbefalinger herfra!

Fantastiske Billeder for livet

Tak Kenneth Rasmussen for nogle Fantastiske billeder🥰👍
Du forstår virkelig at fange stemningen i dine billeder så man kan se glæden blive overført til billeder for livet som skønne minder💕🥰❤️❤️❤️

Kan kun anbefale dig rigtigt godt til venner og Familie💝

hilsen Bo og Susanne