Bryllup

For mig er det at være bryllupsfotograf en ære og et privilegie. At fotografere til et bryllup er noget jeg ser frem til. Jeg elsker den stemning der er, alle de glade og spændte mennesker, brudgommen der nervøst og forventningsfuld står i kirken inden bruden ankommer. Suset der går igennem en når bruden går op at kirkegulvet. Ja’et, der forsegler en skæbne og starter et nyt kapitel for parret ved alteret. Glæden og lykønskningerne uden for kirken. At forevige disse øjeblikke som bryllupsfotograf er noget af det bedste jeg ved.
Bryllupfotografering har altid vielsen som hovedtema, her vil fokus være på gæsterne der kommer til kirken, selve vielsen og de efterfølgende lykønskninger og kasten med ris.

Bryllupsportrætter efter vielsen er også meget populært, her er det vigtigt at der er afsat tid nok inden reception eller fest, jeg anbefaler mindst 1 times tid til selve fotograferingen af bryllupsportrætterne. Bryllupsreception og fest kan naturligvis også dækkes af en bryllupsfotograf.
Nogle par vælger at fotografen skal følge bruden i forberedelserne inden kirken. Husk, det er jeres dag og sammen kan vi få jeres ønsker til fotografering til at blive til virkelighed.

32

Billeder