Sidste års konfirmationer

Nu hvor tiden for årets konfirmationer nærmer sig er her et lille udpluk af nogle af de konfirmationer jeg fotograferede i 2022.
Når jeg fotografere konfirmationer er det altid med konfirmanden i centrum, jeg fanger de lykkelige øjeblikke når I kommer ud af kirken og bliver mødt af familie og venner. Du kan være sikker på at billederne er i høj kvalitet, hvert enkelt billeder bliver justeret i forhold til hvidbalancer og farver og redigeret i min specielle stil som du kan genkende i alle mine billeder. Konfirmationsportrætterne får en ekstra kærlig hånd og evt. uønskede ting i billedet bliver retoucheret væk, mine portrætbilleder kendetegnes ved at være knivskarpe på modellen med en flot bokeh rundt om.
Når du bliver fotograferet hos mig har du altid fuld kontrol over om dine billeder bliver delt på nettet.
Jeg spørger altid om jeg må dele billederne og du får altid billederne til gennemsyn inden de kommer på min hjemmeside, instagram eller Facebook. Du kan til enhver tid bede om at få slettet et billede fra min hjemmeside.
Det er også derfor du ikke kan se alle mine konfirmationsbilleder på nettet.

Skal du holde konfirmation i år og står og mangler en fotograf til at forevige dagen, så tøv ikke med at kontakte mig her: Kontakt fotografen