Sport- og eventfotografering

Sportsfotografering

Sportsfotografering stiller store krav til både fotografen og udstyret. Dyrker du en hurtig sport med masser af fart og action, så skal udstyret kunne fokusere hurtigt samt håndtere en høj lukkerhastighed for at fastfryse billedet så skarpt som muligt, samtidig skal fotografen kunne håndtere udstyret på rutineret vis. Nogen sportgrene, som for eksempel gymnastik, håndbold og svømning foregår oftes i dårligt belyste haller, hvor almindelige mobiltelefoner og kameraer kommer til kort når det gælder støjreduktion ved høj ISO-hastighed. Her ved en professionel fotograf hvordan man bedst balancere ISO, blændeåbning og lukkerhastighed for at få det mest optimale resultat.
Er du sportsudøver og ønsker du dig selv foreviget mens du udfører den sport du elsker, så kontakt mig med detaljer om dig og din sport, så garanterer jeg et godt tilbud på en fotosession hvor du er i fokus.

Reportagefotograf

Skal I have et event i sportsklubben eller firmaet og ønsker i en fotograf til at dokumentere begivenheden, så er det måske en reportagefotograf I er på udkig efter. Fotoreportagen er også en vigtig del af det at være bryllupsfotograf, som jeg har stor erfaring med. Her er det vigtigt at man på en indlevende måde kan dokumentere og indfange den stemning der er i begivenheden.